Dostava

Dostava je potpuno besplatna i podrazumjeva dostavu u svako, pa i najmanje mjesto u Bosni i Hercegovini  i to uglavnom unutar 1-2 radna dana. Kako bismo izbjegli moguće prevare koje se mogu pojaviti u transportu, posao dostave povjerili smo kurirskoj službi Express One.

Prednosti Express One dostave su:

  • brza, sigurna i precizna dostava
  • online uvid u praćenje pošiljke (po otpremi pošiljke, na email adresu vam dostavljamo broj pošiljke kako biste bili u mogućnosti pratiti kretanje vašeg paketa online)

Napomena

Svaki proizvod dolazi u originalnoj ambalaži tako da se standardnim manipulacijama u transportu ne može oštetiti. Savjetujemo da proizvod prilikom preuzmanja pregledate i provjerite da ambalaža nema fizičkih oštećenja ili eventualnih nedostataka. Ukoliko primjetite bilo šta od navedenog,  nedostatak odmah prijavite dostavnom kuriru i u tom slučaju ne preuzimajte pošiljku.

Ako su svi uslovi dostave ispunjeni i ambalaža nema fizičkih oštećenja, kupac je dužan potpisati otpremnicu (dokaz o isporuci), nakon čega nas dostavna služba obavještava da je paket isporučen.  

Gdje je moja narudžba?

Po otpremi pošiljke na vašu email adresu ćemo poslati broj za praćenje pošiljke.  Na linku u nastavku https://expressone.ba/en/tracking/ upišite broj vaše pošiljke i na taj način ćete biti u mogućnosti pratiti kretanje vašeg paketa  online.