O NAMA


Tableti.ba je prvi specijalizovani web shop za prodaju tableta u BiH.

Iza domene Tableti.ba stoji domaća firma ORSA d.o.o. osnovana 2015. godine, sa ciljem da kupcima u BiH ponudi kompletan asortiman tableta svijetski poznatih brendova po SUPER pristupačnim cijenama.

U našoj širokoj ponudi imamo tablete najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su SAMSUNG, APPLE, MICROSOFT, LENOVO, PRESTIGIO, HUAWEI i drugi. Na našem web shop-u sve tablete smo razvrstali po kategorijama uz dodatne filtere, kako bismo vam omogućili da se lakše i jednostavnije informišete o željenom proizvodu. Nudimo vam mogućnost jednostavne, brze i povoljne kupovine, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu i redovne garancije proizvođača.

Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo Vam pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 033 873 872, e-maila: prodaja@orsa.ba ili lično na adresi Pijačna 14K (Space Office Center), 71000 Sarajevo.

Zašto kupiti Tablet na Tableti.ba?

 • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
 • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  (Uz svaki uređaj izdajemo vam fiskalni račun i ovjerenu garanciju)
 • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
 • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (28h/ 48h).
 • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  (Rok za ostvarivanje ovog prava važi od datuma na izdanom maloprodajnom računu)
 • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

O kompaniji

ORSA d.o.o.
Adresa: Pijačna 14K (Space Office Center), Sarajevo, 71000, Bosna i Hercegovina
Kontakt telefon: 033/873-872
Email: prodaja@orsa.ba

ID. 4202049150004
PDV. 202049150004
Upisan u sudski registar: 065-0-Reg-14-004131